Stem: Hvad er det bedste 'Toppen af poppen'-hit nogensinde?

Se snigpremiere på 'Toppen af poppen' på TV 2 PLAY

I år ruller femte sæson af det populære 'Toppen af poppen'-program over skærmen, denne gang med Stine Bramsen, Sebastian, Shaka Loveless, Isam B, Oh Land, Lars Lilholt og Mattias Kolstrup fra Dúné som deltagere. 

Gennem tiderne har en række legendariske og yngre danske kunstnere gæstet programmet og fortolket hinandens numre, og det er lykkedes flere af sangerne at give numrene et helt nyt liv.

Nogle af sangene har nemlig gjort ekstra stort indtryk på både deltagerne og ikke mindst seerne. Vi spurgte læserne, hvilke 'Toppen af poppen'-sange de husker bedst og har kogt det ned til en liste med ti numre fra de seneste fire sæsoner. 

Du kan læse om sangene og høre dem ovenfor.

'Havnen' blev til sømandsvise
I første sæson fik Dorthe Kollo deltagerne og ikke mindst Jokeren til at tabe kæben, da hun lavede hans hårdtslående rap-hit 'Havnen' om til en moderne sømandsvise. 

Jokeren sang følsomt og legendarisk hit
Jokeren viste sig til gengæld fra sin bløde side, da han i samme sæson både rappede og sang Lars H.U.G.'s legendariske hit 'Elsker dig for evigt'.

Anna Davids 'Natsværmer'
Mange husker også endnu et af Lars H.U.G.'s fortolkede hits fra 'Toppen af poppen', nemlig 'Natsværmer' som den unge sangerinde Anna David udførte.

Linnet kastede sig over Grand Prix-vinder
Anne Linnet havde inddraget Søs Fenger som back-up og korsanger, da hun valgte at fortolke Brødrene Olsens internationale Melodi Grand Prix-vinderhit 'Smuk som et Stjerneskud' - en fortolkning, der i den grad imponerede de to brødre, som var med i anden sæson af programmet. 

26-årige Sys Bjerre gav Linnet tårer i øjenkrogen
Senere var det Anne Linnets tur til at blive både imponeret og rørt, da den dengang 26-årige Sys Bjerre lavede en ny version hendes sang 'Tabt mit hjerte' med sin meget fine og lyse stemme. 

Langer skabte hit med 'Overgi'r mig langsomt'
Mads Langer er en af de kunstnere, der formåede at give en anden kunstners sang et helt nyt liv i 'Toppen af poppen'. Hans version af Sanne Salomonsens 'Overgi'r mig langsomt' blev en stor succes, efter han optrådte med nummeret i tredje sæson. 

Nabihas version af 'Voodoo'
Salomonsens sang 'Voodoo', der blev fortolket af Nabiha, er også et af de hits, mange husker og fremhæver som noget ganske særligt. 

Hårdtslående rapper fik Wafande til at græde
Den normalt hårdtslående rapper Clemens fik blandt andre Wafande til at græde, da han kastede sig over Anne Dorte Michelsens sang 'En Lykkelig Familie'

- Han forstod noget af den sang, som jeg dårligt nok selv forstod. Han fik mig til at komme i kontakt med nogle af de følelser, jeg havde, da jeg skrev sangen, og som jeg måske dårligt nok vidste, at jeg havde tilbage i 1986, sagde Anne Dorthe Michelsen efterfølgende. 

Moleko gav folk gåsehud
Mens Clemens gjorde Anne Dorte Michelsen rørt, fik Barbara Moleko hende til at tabe kæben med sin nyfortolkning af 'Indianer', der gav mange gåsehud. Hittet blev så populært, at Moleko senere optrådte med nummeret til 'Knæk Cancer Live' med Michelsens band Tøsedrengene. 

Rasmus Walters version af 'Jeg har lagt mine våben'
Generelt var "Anne Dorte Michelsens dag" spækket med store øjeblikke. Rasmus Walters version af 'Jeg har lagt mine våben' blev også meget populært. 

 

Følg 'Toppen af poppen' på sociale medier

Få de seneste nyheder, interviews og billeder fra 'Toppen af Poppen på Facebook her.