Grådkvalt Stine Bramsen om Sebastian-optræden: Hvor er det stort

Se 'Toppen af poppen' på TV 2 PLAY

- Det ved jeg ikke, om jeg kan holde til. Sådan lød det fra Stine Bramsen, da Sebastian søndag aften fortalte, at han havde oversat hendes sang 'The Day You Leave Me' i programmet 'Toppen af poppen'.

Sangen, der blev udgivet i 2014 handler om den 28-årige sangerindes frygt for at miste sin elskede og er en af hendes første soloudgivelser.

- Der er bare et eller andet meget stort, fantastisk og lidt magisk over, at en mand, som for mit vedkommende har været soundtracket til ens barndom, har dykket ned i min historie og fundet noget, der siger ham noget, forklarer hun i programmet.

Den dag du gik fra mig
Sebastian har valgt at omskrive sangen til dansk og kalde den 'Den dag du gik fra mig', og da han er færdig, får han en stor krammer af en grådkvalt Stine Bramsen, der har helt svært ved at få vejret.

- Hold da op, hvor er det stort. Tusind, tusind tak. Ej det er jeg virkelig, virkelig glad for. Han havde oversat det til dansk på den smukkede måde. Den kommer jeg godt nok til at have med mig i hjertet og bag øret i rigtig rigtig lang tid. Det er jeg meget beæret over, at du har brugt tid på, siger hun.

Hør Sebastians version af sangen her:

 

Stine Bramsen er faktisk så begejstret for Sebastians danske version af sin sang, at hun nu vil tage den med til den række af koncerter hun afholder i efteråret, afslører hun efterfølgende overfor TV 2: 

- Jeg kommer nok til at bruge oversættelsen til mine koncerter i november, for jeg synes, den er ret fin, og, jeg tror, sangen kan blive endnu mere rørende for publikum, når den er på dansk, siger hun. 

Sebastian får folk til at græde
Sebastian har efterhånden fået et par af 'Toppen af poppen'-deltagerne til at bryde ud i gråd, det skete også, da han optrådte med Lilholts nummer 'Jeg vil være stjerne'. 

- Knud (Sebastians rigtige navn, red.) for fanden. Nu blev jeg ramt. Det må jeg sige. Hold kæft mand! Det var stort for mig, jeg kom kraftedemig til at tude, lød det fra den 62-årige garvede musiker, der var en stor beundrer af Sebastian i sine helt unge dage. 

Følg 'Toppen af poppen' på sociale medier

Få de seneste nyheder, interviews og billeder fra 'Toppen af Poppen på Facebook her.