'Små og store synder' hver dag på TV 2 CHARLIE

16x9

Serien skildrer med sikker sans for tidsånden 1960'erne - forandringernes årti, der vendte op og ned på den velkendte 'gamle' verden med pigtrådsmusik og Beatles, langt hår, rockere og mods, oprørske teenagere, ligestillingstanker og p-pillen. Midt i alle samfundsomvæltningerne vælger en ung 'London-bobby' at flytte langt nordpå med sin unge lægehustru for at tage et jobbet som betjent i den lille landsby Aidensfield, hvor man endnu lever livet, som man altid har gjort det. Men også her er forandringerne langsomt på vej.

Året er 1964, og det svingende London er godt på vej til at blive verdens navle - centrum for mode, musik og ungdomsoprør. Men for den unge 'bobby' Nick Rowan er London også stedet, hvor kriminaliteten bliver stadig mere rå, og hvor det bliver sværere og sværere at skelne de gode fra de onde. Sammen med sin søde, lægeuddannede kone Kate tager Nick derfor sit livs beslutning om at kvitte hovedstaden og flytte ud på landet, til den lille nordengelske by Aidensfield, som netop mangler en landbetjent.

Det valg kommer Nick ikke til at fortryde, selvom virkeligheden på Yorkshires nordlige heder, trods det smukke landskab, naturligvis ikke er den rene landsby-romantik, som han og Kate havde fantaseret om. For ganske vist er mordene og bankrøverierne unægtelig noget færre heroppe, men det betyder ikke, at der ikke er noget at lave.

Små og store synder sendes hver eftermiddag på TV 2 Charlie.

Titel: Små og store synder.
Originaltitel: Heartbeat.