'SmÄ og store synder' hver dag pÄ TV 2 CHARLIE

16x9

Serien skildrer med sikker sans for tidsÄnden 1960'erne - forandringernes Ärti, der vendte op og ned pÄ den velkendte 'gamle' verden med pigtrÄdsmusik og Beatles, langt hÄr, rockere og mods, oprÞrske teenagere, ligestillingstanker og p-pillen. Midt i alle samfundsomvÊltningerne vÊlger en ung 'London-bobby' at flytte langt nordpÄ med sin unge lÊgehustru for at tage et jobbet som betjent i den lille landsby Aidensfield, hvor man endnu lever livet, som man altid har gjort det. Men ogsÄ her er forandringerne langsomt pÄ vej.

Året er 1964, og det svingende London er godt pĂ„ vej til at blive verdens navle - centrum for mode, musik og ungdomsoprĂžr. Men for den unge 'bobby' Nick Rowan er London ogsĂ„ stedet, hvor kriminaliteten bliver stadig mere rĂ„, og hvor det bliver svĂŠrere og svĂŠrere at skelne de gode fra de onde. Sammen med sin sĂžde, lĂŠgeuddannede kone Kate tager Nick derfor sit livs beslutning om at kvitte hovedstaden og flytte ud pĂ„ landet, til den lille nordengelske by Aidensfield, som netop mangler en landbetjent.

Det valg kommer Nick ikke til at fortryde, selvom virkeligheden pÄ Yorkshires nordlige heder, trods det smukke landskab, naturligvis ikke er den rene landsby-romantik, som han og Kate havde fantaseret om. For ganske vist er mordene og bankrÞverierne unÊgtelig noget fÊrre heroppe, men det betyder ikke, at der ikke er noget at lave.

SmÄ og store synder sendes hver eftermiddag pÄ TV 2 Charlie.

Titel: SmÄ og store synder.
Originaltitel: Heartbeat.