TV 2 CHARLIE

NYT UNDERHOLDNINGSPROGRAM GRINER AF - OG MED - DE KENDTE

Camilla Miehe-Renard og Jarl Friis-Mikkelsen er værter for det nye underholdningsprogram 'Dobbeltgænger' - fra søndag 17. april på TV 2 CHARLIE.

De kendte kan ikke længere føle sig sikre, når TV 2 CHARLIE med programmet 'Dobbeltgænger' kaster sig ud i sjove og skøre parodier på kendte og elskede danskere. Allerede i premieren søndag 17. april kl. 20.50 udsættes en af landets mest parodierede politikere Uffe Ellemann-Jensen for lidt af hvert, når komikerne Amin Jensen og Rasmus Krogsgaard skal plagiere den tidligere udenrigsminister og Venstre-formand.

Kendte griner af sig selv

- Seerne kan se frem til et helt nyt og stærkt underholdende program i selskab med nogle af de største danske personligheder, som for en sjælden gang får lejlighed til at grine af sig selv. Og så lærer vi også noget nyt om hovedpersonen. I det første program med Uffe Ellemann-Jensen fortæller hans børn en del interessante ting, som jeg ikke vidste om ham. Hvad det er, må man se programmet for at finde ud af, fortæller en hemmelighedsfuld Camilla Miehe-Renard. 

Gennem en række forskellige 'parodilege' skal to komikere dyste om, hvem der sjovest og bedst kan parodiere aftenens hovedperson, mens vedkommende er til stede i studiet. Der er garanti for masser af grin ikke mindst fra hovedpersonerne selv.  Mens Jarl Friis-Mikkelsen følger op på de gode historier, sætter Camilla Miehe-Renard legene i gang på scenen. Til sidst i programmet afgøres det, hvem af de to komikere der ramte bedst.

Glæd dig også til at grine af – og sammen med Birthe Kjær søndag 24. april og Tommy Kenter søndag 1. maj, der tages under kærlig behandling af nye parodister.