TV 2 CHARLIE

Løs detektiv-gåden: Hvem er hvem?

Krimisommeren er over os på TV 2 CHARLIE. Der findes mange dygtige detektiver derude, men har du styr på, hvem der er hvem?

I løbet af sommeren skal der løses en masse mordgåder og mysterier på TV 2 CHARLIE, når Krimisommeren er over os. Vi har samlet nogle af de mest populære i en quiz, hvor du kan teste, hvor godt du kan skelne detektiverne fra hinanden.

Løs detektiv-gåden: Hvem er hvem?

 1. Moustache

  Han er født i den fransktalende del af Belgien. Mange ville beskrive hans velplejede moustache som imponerende. Han er i besiddelse af en usædvanlig logisk sans og evne til at opklare forbrydelser, som politiet fejlfortolker.

  Du har 0 rigtige

 2. Cigar

  Han ynder at tage den ydmyge, lidt dumme rolle over for de mistænkte for at komme ind på livet af dem. For at skaffe oplysninger fra de mistænkte spørger han ofte naivt og skriver omhyggeligt ned i sin notesbog. Når den mistænkte tror, at han har sluppet for videre spørgsmål, tilføjer han: "Lige én ting til ...". Han er yderligere kendt for den krøllede frakke, en ofte slukket cigarstump og hans ældgamle Peugeot 403 Cabriolet.

 3. chinabox

  Efter at hans hustru dør i første episode, finder han det vanskeligt at være alene. Han begraver sig i arbejde og lever hovedsageligt af mad fra politikantinen og den lokale kinarestaurant. Han er erfaren og dedikeret, men diskuterer altid med sine overordnede.

 4. notesbog

  Han er en sand gentleman med gode manerer. Han er bosat i det, man skulle tro var en hyggelig soveby, men hvor der i hvert eneste afsnit er sket et nyt mord. Han er utroligt intelligent, og er i stand til at få selv obskure spor til at give logisk mening. Og han har selvfølgelig altid ret.

 5. detektiv

  Han angriber enhver kriminalgåde som et videnskabeligt problem. Han beskriver sig selv som en "konsulterende detektiv". Det betyder, at han konsulteres i en sag, der har vist sig at være for vanskelig for andre efterforskere. Han har desuden en trofast ven, som ofte har sine egne, skønt ikke altid helt gode, teorier om de mysterier, de undersøger.

 6. Ale

  Han er en kynisk og temmelig snobbet politimand, som har en forkærlighed for gamle engelske biler, kompositionsmusik og ikke mindst god øl. Han er en gentleman, men alligevel lader hans manerer ofte en del tilbage at ønske. Hvilket især kvinder og hans trofaste makker med arbejderklassebaggrund lægger mærke til. Han er særdeles intelligent og bruger som regel sin fantasi og gode hukommelse til at opklare forbrydelser.