TV 2 CHARLIE

CHARLIE-efterår med mange nyheder

Efter forårets succes, ’Mercur’, byder CHARLIE i dette efterår på flere nyheder, herunder en daglig quiz om danskernes vaner og forbrug.

På TV 2 CHARLIE lykkedes det i foråret at få mange nye seere ind på kanalen, da den nye fiktionsserie ’Mercur’ skabte historiske seerrekorder og -fremgang.

Til efteråret fortsætter CHARLIE med at præsentere en række nyheder - både for kerneseerne og for de mange danskere, som i foråret fik nyt kendskab til kanalen.

CHARLIE byder nemlig på et efterår med et stærkt mix af etablerede og nye egenproduktioner, nyindkøbte britiske serier og velkendte filmklassikere i primetime. Og som noget nyt byder CHARLIE også på et dansk quizformat, der skal forny og styrke den tidlige aftenflade.

Quizzen hedder ’Lige i skabet’, og her styrer Lars Hjortshøj løjerne, når to hold bestående af en livsstilsekspert og en kendt dansker dyster i at vide mest om danskernes vaner og forbrug.

På musikområdet præsenterer TV 2 CHARLIE også nyskabelser, især ’Rockshow’ med Big Fat Snake-forsanger Anders Blichfeldt som vært og store danske kunstnere på scenen.

Efter ’Rockshow’ forlænger CHARLIE musikaftenen og viser koncerter med bl.a. TV-2, Sanne Salomonsen og Peter AG.

Nyt på kanalen er ligeledes den nye quiz ’Med på noderne’ med Jarl Friis-Mikkelsen som vært.

Programmet kombinerer alle tiders største og mest ikoniske musik fra ind- og udland med underholdende quiz, hvor kendte gæster kaster sig ud i sceneoptrædener undervejs.

Samtidig åbner quizzen for den brede, danske populærkultur og inddrager blandt andet produkter, film og jingler fra 1960erne og frem til i dag.

Nye sæsoner af kendte og populære programmer

Blandt de danske egenproduktioner vil også være kendte og populære programmer som ’Spørg Charlie’, der har sæsonpremiere onsdag 23. august. Michael Meyerheim er vært for skiftende, men altid muntre paneler, og han og ’Spørg Charlie’ kan også i denne sæson hentes som podcast.

Camilla Miehe-Renard er tilbage som medvært sammen med Søren Pilmark, når TV 2 CHARLIE lørdag 2. september hylder den stolte og folkelige, danske revytradition i ’Revygalla 2017’. Hun er ligeledes vært for ’Dobbeltgænger’, hvor dygtige skuespillere efterligner en kendt dansker, og friske anekdoter og parodier leveres på stribe.

Udenlandske serier og filmperler

Også på serieområdet er CHARLIE leverandør i nye tiltag.

I den tidlige aftenflade byder kanalen velkommen til ’Stella’ – en enlig mor i 40erne, som tjener til dagen og vejen ved at stryge de lokales tøj og samtidig forsøger at holde styr på tre lettere uregerlige børn, en broget venneflok og to eksmænd, hvoraf den ene pludselig dukker op igen og vækker gamle følelser.

Tirsdagens primetime på TV 2 CHARLIE byder på den Emmy-prisvindende, britiske krimiklassiker ’Sagen genåbnet’ i dobbeltafsnit.

Den populære serie har tidligere været vist på DR, men flytter nu til TV 2 CHARLIE.

Senere på sæsonen viser CHARLIE bland andet en ny sæson af krimiserien ’Mord ved havet’, hvor Jane Kennedy bruger sin empati og sine skarpe instinkter til at opklare komplicerede mord i hjembyen Devon sammen med politibetjenten og barndomsvennen Davey.

På filmområdet er der både tradition og fornyelse. Torsdag blænder CHARLIE op for filmperler og viser nogle af de bedste titler fra den danske filmskat, og fredag er der filmguld at glæde sig til, når kanalen sender de første James Bond-film.

TV 2 PLAY støtter op om Bond-eventen og gør fire supplerende filmtitler tilgængelig hver måned.