TV 2 CHARLIE

Quiz: Hvor godt husker du 1. sæson af 'Sygeplejeskolen'?

Søndag 17. marts 21.00 har 2. sæson af tv-serien 'Sygeplejeskolen' premiere på TV 2 CHARLIE. Men hvor godt husker du egentlig 1. sæson?

Ventetiden er forbi!

Dørene til 'Sygeplejeskolen' bliver åbnet endnu engang, og du er inviteret med indenfor.

1. sæson af den danske tv-serie havde premiere i efteråret på TV 2 CHARLIE, og søndag 17. marts vender serien tilbage med en ny sæson.

Der er lagt op til et gensyn med sygeplejeeleverne, der nu har overstået prøvetiden på skolen og er blevet rigtige sygeplejestuderende.

Kærlighedsdramaerne mellem eleverne og blandt personalet vender tilbage, og nye karakterer introduceres. Men hvordan var det nu, vi forlod serien i efteråret?

Test dig selv og find ud af, hvor godt du husker 1. sæson - og bliv klar til premieren!

Hvor godt husker du 1. sæson af 'Sygeplejeskolen'?

 1. Sygeplejeskolen.

  Hvornår møder vi første gang eleverne og personalet på Fredenslund Sygehus?

  Du har 0 rigtige

 2. Sygeplejeskolen.

  Hvilken sygdom forsker overlæge Bent Neergaard i i 1. sæson?

 3. Sygeplejeskolen.

  Bjørn, Erik og Peter hjælper i afsnit 1 Anna med at bære en kommode op på hendes værelse. Hvem af dem er så uheldig at brække foden, da kommoden bliver tabt på vej op ad trappen?

 4. Sygeplejeskolen.

  Den unge læge, Christian Friis, har et godt øje til en af de kvindelige elever, som han ender med at invitere ud. Hvem er det?

 5. Sygeplejeskolen.

  To af sygehusets ansatte søger arbejde på hospitalsskibet, Jutlandia. Hvem?

 6. Sygeplejeskolen.

  Susanne bliver gravid med Bjørn, selvom det er forbudt for eleverne at have intim kontakt med hinanden. Hvordan ender graviditeten?

 7. Sygeplejeskolen.

  ”Du skal ikke lade dig nøjes med hvem som helst. Det er du alt for god til.” Hvilken elev siger de søde og opmuntrende ord til Lis, efter hun har været på date med en fyr, der kun ville i seng med hende?

 8. Sygeplejeskolen.

  Det er ikke kun mellem eleverne, at kærligheden spirer. Overlæge Bent Neergaard har også et godt øje til en anden end sin hustru, men hvem?