Glæd dig til vinteren og foråret på CHARLIE

16x9

CHARLIE ønsker alle et godt nytår! Vinteren og foråret byder på en masse nye programmer og serier såvel som gensyn med klassikerne 'Jarls Quizshow' og 'Talkshowet Meyerheim', så du kan roligt glæde dig til 2016.

Dobbeltgænger – ny serie
Parodier som du aldrig har set dem før

To kendte skuespillere dyster om, hvem der kan parodiere en kendt og elsket dansker på sjoveste vis. Vært Jarl Friis-Mikkelsen sørger for at følge op på de gode grin sammen med hovedpersonen, mens Camilla Miehe-Renard styrer løjerne på scenegulvet.


Showbiz familier – ny serie
Underholdning i blodet 

Kom tæt på tre kendte danske familier: familien Heick, familien Werner og familien Dahl, som har underholdt os med både grin og tårer. I denne reportage får vi et indblik i deres hverdagsliv og deres relationer til hinanden på arbejde og helt privat.
 

Syng og gæt

Ole Kibsgaard inviterer på god gedigen underholdning og nervepirrende quiz i CHARLIES nye program 'Syng og gæt'.


Talkshowet Meyerheim – ny sæson
Med hele Danmarks mr. Talkshow


Charlie i Parken 2016
Igen i år byder CHARLIE til dans på Danmarks største dansegulv. Læs mere om festen og om billetsalg her.
 

Jarls Quizshow – ny sæson
Kendte dyster på viden om musik og popkultur
 

Grantchester – ny krimiserie
Kærlighed, mord og amen i kirken

Præsten Sidney Chambers og politibetjent Geordie Keating udgør seriens umage makkerpar, der skal opklare en række dødsfald i den lille by Grantchester. Samtidig kæmper Sidney med sine følelser, da hans livs kærlighed bliver forlovet med en anden.