Vild med dans

Sådan får du billetter til 'Vild med dans' på Det Kongelige Teater

Gamle Scene på Det Kongelige Teater. Simon Knudsen / Scanpix Danmark

Nu kan du støtte Knæk Cancer og samtidig få en oplevelse på Det Kongelige Teater.

I oktober kan du få en særlig danseoplevelse på Det Kongelige Teater, når 'Vild med dans' samler ind til et godt formål.

Traditionen tro er der nemlig 'Vild med dans knækker cancer', og showet finder i år sted 25. oktober.

- Knæk Cancer i Det Kongelige er gået hen og blevet en ny tradition i 'Vild med dans', siger TV 2's underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech.

Køb din billet

Det betyder, at Danmarks modigste dansere rykker ind på teatrets Gamle Scene i København.

Og du kan være med blandt publikum i salen

Vil du se indsamlingsshowet og samtidig støtte en god sag med dit billetkøb, så har du nu mulighed for at sikre dig en plads ved at købe en billet i linket her.

I Knæk Cancer-ugen samles der penge ind til Kræftens Bekæmpelse og deres arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Nærmest magisk

Sidste år var der indsamlet i alt 21.318.340 kroner ved danseprogrammets slutning, og beløbet blev lagt over i puljen til det store indsamlingsshow om lørdagen.

Der er noget ekstra særligt over at rykke ind på Det Kongelige Teater, mener TV 2's underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech:

- Der kommer en nærmest magisk stemning i de smukke rammer, og aftenen har det med at udvikle sig til noget helt særligt - måske fordi der også er noget større på spil end selve dansekonkurrencen, siger Thomas Richardt Strøbech.