Hør Claudias hemmelighed

16x9

Claudia har en sjov lille hemmelighed, som hendes drillepind af en dansepartner afslørede overfor Cecilie Hother i fredags.

Claudia har en sjov lille hemmelighed, som hendes drillepind af en dansepartner afslørede overfor Cecilie Hother i fredags.

I fredags gik Cecilie Hother rundt i 'Vild med dans'-kulissen og bad 'Vild med dans'-deltagerne om at fortælle en sjov hemmelighed, om deres dansepartnere. Her kom alverdens små spøjse historier frem, som løbende vil blive fortalt her på dans.tv2.dk.

Den første hemmelighed vi kan afsløre, som også giver svaret på dagens frokostkonkurrence, er, at Claudia Rex i virkeligheden hedder Pia til fornavn. Egentlig skulle hun have heddet Claudia Pia Rex, men da hun skulle døbes, så kom præsten ved et uheld til at bytte om på for og mellemnavn, og Claudia kom til at hedde Pia Claudia Rex.

Præst byttede om på navnene
Det er Patrick, der afslører dansepartnerens hemmelighed, og Claudia uddyber:

"Ja den er god nok. Jeg hedder Pia til fornavn men skulle have heddet Claudia. Det fik jeg så i stedet til mellemnavn, fordi præsten sagde Pia først. Men jeg er altid blevet kaldt Claudia og kun kaldt Pia på skoler og hospitaler", forklarer hun.

I denne uge træner Patrick og Claudia her hjemme i Danmark fremfor Berlin, hvor de ellers har opholdt sig meget på grund af Patricks boksetræning. Men de nyder at være i Danmark og glæder sig til