Katrine Bonde: Savner 'Vild med dans'

16x9

Danseren må springe over i år på grund af sin fire måneder gamle baby, men hun holder stadig danseformen ved lige sammen med Noam Halby

Den smækre danser Katrine Bonde har en rigtig god undskyldning for ikke at være med i 'Vild med dans' i år: Han hedder Milas, drikker brystmælk og er lidt over fire måneder gammel nu.

Milas' far er Noam Halby, som Katrine Bonde mødte i 'Vild med dans' i 2009. Lille Milas er derfor et vaskeægte barn af det populære tv-show.

Du kan se billeder af Milas og Katrine i galleriet 'Vild med dans'­babyerne via linket øverst til højre.

Én stor babylykke
"Det går godt med den lille og med en helt ny hverdag. Vi har mange nemme dage og gode dage, hvor det hele er en stor babylykke med mor og far. Men der er selvfølgelig også nogle dage, hvor der er gylp og lortebleer ud over det hele og Milas ikke gider sove," griner den nye mor.

Hun og Noam Halby er flyttet i et stort hus lige udenfor Nykøbing Falster, og lille Milas kan se frem til en opvækst i frie og grønne omgivelser.

Men trods babylykken kan Katrine Bonde ikke lade være med at føle et lille stik i hjertet, når ti nye par fra på fredag går på gulvet i en hel ny sæson 'Vild med dans' - uden Katrine.

Savner sin "anden familie"
"Jeg er ked af, at jeg ikke kan være med, for jeg elsker 'Vild med dans'. Det er som om, at man er en stor familie, og man er sammen hele tiden. Man tænker 'Vild med dans', man sover 'Vild med dans', og det kører rundt i hovedet hele tiden. Det er en fed fornemmelse at være med i, at man engagerer sig 100 procent," fortæller hun.

Men nu er det altså den virkelige lille ny familie, Katrine engagerer sig i.

"Det ville være for hårdt at tage seks dage frem og tilbage til København med en lille baby på bagsædet, der hele tiden skal ammes," erkender danseren.

Danser med Noam i haven
Til gengæld holder Katrine Bonde danseformen ved lige, så hun sagtens kan være klar til 'Vild med dans' en anden gang.

Hun er lige begyndt at undervise på sin danseskole igen, og hun har også været med kæresten Noam Halby ude og optræde.

Desuden har det nybagte forældrepar ikke glemt, hvad der i sin tid bragte dem sammen:

"Vi danser stadig engang imellem for sjov. Så tager vi lige nogle quick step-trin løbende ned ad græsplænen. Men det er lidt for sjov, og han kan ikke huske så meget af det," fortæller hun.

Katrine Bonde og alle andre 'Vild med dans'-fans kan glæde sig til, at den nye sæson løber over skærmen fra på fredag kl. 20.00