Saseline gramser på sin dansepartner

Saseline overraskede Ronnie, da hun fik lidt "ekstra" ud af dansetræningen

Der er ingen tvivl om, at deltagerne i 'Vild med dans' kommer i nærkontakt med deres dansepartnere, når de øver trinene til fredagens optræden. Men en af deltagerne ville gerne endnu tættere på sin partner.

Saselines dansemakker, Ronnie Handskemager, blev noget overrasket, da han mærkede, at Saseline sneg en hånd op under hans trøje, mens de øvede trinene til fredagens dans.

"Jeg får ikke så meget mandeberøring, så nu får jeg det hos Ronnie. Jeg ved godt, at det ikke fører til mere, men må jeg ikke nok røre lidt? Jeg har kun min søn. Han bliver lidt træt af, at jeg kysser ham hele tiden. Så Ronnie må også kramme mig lidt," joker Saseline.

Første solodans
Ved premieren sidste fredag dansede Saseline og Ronnie gruppedans med tre andre par. Det betyder, at det er første gang, de skal stå alene på gulvet, når de fremfører deres vals fredag.

"Sidste uge var der ikke pres på, fordi vi dansede gruppedans. Koreografien var nem og sjov. Men når vi står alene på gulvet, ser dommerne det helt sikkert, hvis vi laver fejl. Så vi skal stramme ballerne," siger Saseline.

"Jeg tror, at det bliver skægt, når vi skal danse solo. Jeg glæder mig rigtig meget," tilføjer Ronnie.