10 ting du ikke vidste om Leopard-danseren

16x9

De fleste kender ham lige nu som diskodanseren i den højhalsede leopardtrøje, men Joakim Ingversen er meget mere end det

En glad og energisk vært på TV 2's underholdningsprogram 'Bingo Banko', og nu leopardklædt diskodanser i 'Vild med dans'.

Det er sådan, de fleste danskere, kender Joakim Ingversen. Men Joakim er meget mere end det. Her er ti ting, du, formodentlig, ikke vidste om Joakim Ingversen.

1. Da Joakim var dreng, ville han gerne være jagerpilot, fordi han var overbevist om, at det var verdens sejeste job. Joakim erkender, at det var en drøm, han aldrig fik forfulgt, men hvis han en dag får mange penge, vil han gerne tage et flyvecertifikat.

2. Joakim køber rigtig mange sko. Faktisk har han omkring 200 par sneakers derhjemme. Desuden går Joakim meget op i, at farverne matcher, når han skal sætte sit tøj sammen. En vane han, efter sigende, har fra sin mor.

3. Noget af det værste, Joakim ved, er at tabe. Et karaktertræk, som han egentlig godt kunne tænke sig at arbejde med. Men, som Joakim selv påpeger, ville han ikke vinde, hvis det ikke betød noget for ham.

4. Barack Obama, er et af Joakims største forbilleder. Joakim synes nemlig, at den amerikanske præsident, er ret cool.

5. Joakims yndlingsfilm er den danske 'Blinkende lygter', som han synes er virkelig god. Desuden spiller Joakims danske yndlingsskuespiller, Mads Mikkelsen, en af hovedrollerne i filmen. Den canadiske skuespiller Ryan Gosling er Joakims foretrukne skuespiller.

6. Joakims kælenavn er Jokke. Da han var barn, blev han også kaldt for Jolle.

7. Joakim bruger det meste af sin fritid på at hænge ud med sine venner, som betyder rigtig meget for ham. Tiden går tit med at spille backgammon eller basket.

8. Joakim kan rigtig godt lide at lave mad. Mens han er med i 'Vild med dans' er det ikke noget, han prioriterer så højt, men normalt kan han godt lide at gøre lidt ekstra ud af madlavningen. En interesse, som Joakim havde gavn af, da han for nylig var med i anden sæson af 'Masterchef Danmark'.

9. Joakim mener selv, at hans venner ville beskrive ham, som en rigtig god ven. Han involverer sig meget i sine venskaber og har aldrig takket nej til at hjælpe med en flytning.

10. Joakim er en rigtig dygtig surfer. Faktisk er han blandt de bedste i Danmark til både wind- og kitesurfing.