Popdarling optræder i 'Vild med dans'

16x9

Christopher - også kendt som Medinas smukke kæreste - glæder sig til at indtage danseprogrammet fredag aften

'Vild med dans' får besøg af et ægte pophjerte på fredag, hvor den kun 20-årige Christopher skal optræde som gæstestjerne i programmet.

Popdrengen har skabt lynkarriere, siden han debuterede med singlen 'Against The Odds' og har netop vundet 'The Voice'-prisen, ligesom han allerede har vundet guld og platinplader.


Selvom 'Vild med dans' er et usædvanligt gig for den følsomme sanger, der typisk optræder for hvinende teenagere, glæder han sig til at gæste det traditionsrige program.

Første gang det sker
"Jeg har selv fulgt med i et par af de tidligere sæsoner og synes at det er et super underholdende program! Jeg har prøvet at sidde med min familie og heppet og stemt på mit favoritpar og derfor bliver der bare ekstra sjovt at pludselig selv være en del af det," fortæller han.

På fredag kommer programmet ikke til at fokusere på Christopher selv, men på sangen 'Nothing In Common' og ikke mindst det par, der skal danse til den.

"Det bliver fantastisk at se to mennesker alene på et gulv, danse rumba til min musik! Det tror jeg er første gang det sker. Det bliver klart en oplevelse at spille for et anderledes publikum end hvad jeg er vant til. Jeg glæder mig!" lyder fra Christopher.

Du kan opleve ham i 'Vild med dans' på fredag kl. 20.00 på TV 2