Ditte Hansen: Dansen har ændret Mieritz

16x9

Skuespiller Louise Mieritz er blevet et helt nyt menneske på ét afgørende punkt, fortæller hendes gode veninde og kollega

Louise Mieritz er ikke kun blevet bedre til at danse gennem de seneste ni måneder, hvor hun er gået fra amatør til finalen i 'Vild med dans'.

Hun har også forandret sig på et andet afgørende punkt.

Det fortæller hendes gode veninde og samarbejdspartner, skuespiller Ditte Hansen:

Guffer til den store guldmedalje
"Hun spiser meget meget mere, end hun gjorde før. Når man kommer hjem til hende nu, er det kager og småkager og chokolade og jeg ved ikke hvad på bordet. Og hun spiser selv af det hele," fortæller veninden, der er glad for udviklingen.

"Før i tiden var hun meget mere forsigtig med usund mad," uddyber hun.

I det hele taget virker Mieritz glad og som om, hun trives virkelig godt med den usædvanlige 'Vild med dans'-livsstil, fortæller veninden.

To beslægtede vildbasser
Ditte Hansen er helt stolt over, hvor godt Mieritz har holdt fast i sig selv og sine styrker gennem hele programmet.

Og dét er en af grundene til, at Louise har klaret sig så godt, tror hun.

"Hun er en dygtig skuespillerinde, og det gør at hendes forskellige udtryk i dansen bliver meget ægte. Hun er også ekstremt kreativ, og det er Silas også. Jeg synes de løfter underholdningsværdien i programmet, fordi de er nogle vildbasser begge to," siger hun.

Ditte Hansen og Louise Mieritz har flere gange været værter sammen med prisuddelinger, og så skriver de på et nyt tv-projekt sammen, som udvikles for en af de store danske tv-kanaler.

Fredag skal Louise Mieritz og Silas Holst danse i 'Vild med dans'-finalen mod Joakim ingversen og Claudia Rex.