Her sætter Wafande en ung fyr på plads

Se 'Voice - Junior' på TV 2 Play

At den altid smilende reggaesanger Wafande også er en bestemt herre, der ikke finder sig i frækheder, viste han under optagelserne til anden blind audition i 'Voice - Junior'.

Her opdagede han fra sin coach-stol, at en ung fyr blandt publikum angiveligt sad og distraherede deltagerne på scenen.

Se også: Ny 'Voice - Junior': Børnene fylder i vores tanker

"Prøv at høre her, mester! Du skal respektere, når de går op og synger... Du klapper ude af takt og alt muligt. Tro mig, jeg sidder og holder øje med dig. Jeg har været pædagog i ni år, og du kan ikke løbe rundt om hjørner med mig. Respektér, når de kommer op og synger, ellers må du gå ud!", lød den kontante besked fra observante Wafande, der straks modtog klapsalver fra resten af tilskuerrækkerne. Se videoklip øverst.

Se også: Wafande: Derfor er jeg mest populær hos børnene

Hændelsen indtraf lige efter, at 13-årige Laura Pedersen fra Rødvig havde sunget nummeret "The A Team" af Ed Sheeran for de tre coaches. Du kan se pigens optræden lørdag aften i 'Voice - Junior'. Klippet indgår dog ikke i programmet.

Se også: 'Voice - Junior': Se eller gense alle sangene

"Man får automatisk et beskyttergén"
For de tre professionelle coaches i 'Voice - Junior' er det en vigtig opgave at beskytte og tage hånd om de unge deltagere mellem 8 og 14 år, som stiller op i programmet. (Det forklarer til dels Wafandes opsang til den uvorne, unge fyr blandt publikum).

Se også: Wafande: Jeg er stadig lidt misundelig på Oh Land

- Opgaven som coach handler om mere end at coache ungerne igennem en sang eller to. Vi er deres støtte igennem en oplevelse, som kan være meget overvældende for dem, siger Wafande til voice.tv2.dk og tilføjer.

- Man kommer automatisk til at få et beskyttergén over for børnene. Det er et stort ansvar, vi bærer, men vi får så meget igen, konstaterer han.

Se anden blind audition i 'Voice - Junior' lørdag kl. 20.00 på TV 2 og på TV 2 Play

 

 

 

 

Fakta om de otte 'Voice - Junior'-programmer

  • Program 1 - 3 (20.+27. september + 4. oktober): 'Blind-auditions' hvor hver coach vælger de sangere, som de vil have med på deres hold.
  • Program 4 - 5 (11. + 18. oktober): 'Battle-runderne' hvor hver coach sætter sine ni sangere sammen i tre hold á tre. Hvert tremandshold battler mod hinanden og kun en sanger fra hvert hold går videre.
  • Program 6 (1.november): Kvartfinalen hvor de ni tilbageværende deltagere bliver til seks, så hver coach har to deltagere tilbage i semfinalen.
  • Program 7 (15. november): Semifinalen hvor hver coach vælger sin finalist.
  • Program 8 (22. november): Finalen hvor de tre finalister skal på scenen med deres coaches og alene. Finalen sendes live, og derfor er det seerne, der kårer vinderen af ’Voice - junior’ 2014.