X Factor

Nu kan du downloade X Factor appen til både iOS og Android

X Factor er i gang. Har du ikke allerede downloadet X Factor appen, så skynd dig ind og gør det.

Stem med gratis i vores app til live shows

X Factor appen kan downloades i App Store til din iOS og i Google Play til din Android.  Med appen kan du stemme helt gratis og være med til at sende dine favoritter til finalen. Når vores liveshows starter i marts, kan du stemme med hjemmefra i X Factor appen. X Factor appen er ikke din eneste mulighed for at stemme dine favoritter til finalen, du kan nemlig stadig afgive din stemme via SMS.

Hent appen til iOS i App Store her og til Android i Google Play her.

Det kan du i appen

Med X Factor appen kan du læse nyheder om alle de dygtige deltagere, dommerne, Oh Land, Thomas Blachman, Ankerstjerne og vært, Sofie Linde. Du kan gætte med på, hvad der sker i programmerne og se de fedeste billeder og videoer fra og bagom showet.

Med X Factor appen kan du:

  • Quizze og gætte på hvad der sker i programmerne
  • Læse artikler om deltagerne og dommerne
  • Se alle de fedeste billeder og videoer fra og bagom showet
  • Stemme på deltagerne og være med til at sende dine favoritter til finalen