X Factor 2024 søger nye talenter: kom til pop-up casting!

Drømmer du om at stå på den store livescene? Eller kender du en der har, hvad der skal til for at vinde ’X Factor’?

Så har du nu muligheden for at få testet sangtalentet, når ’X Factor’ åbner op for pop-up castings rundt omkring i hele landet. Pop-up casting er en uformel casting, hvor du blot skal komme som du er. Du skal ikke synge foran dommertrioen, du kender fra TV, men du bliver mødt af X Factors dygtige castere. Du skal som minimum synge et vers og et omkvæd af en sang, som bliver filmet til intern brug. Hvis du imponerer casterne, får du chancen for at synge foran dommertrioen til auditions i efteråret. Du springer altså over de officielle precastings, som foregår i København og Aarhus, hvis man kommer til en pop-up casting.

Pop-up casting er for alle. Uanset om du er vant til at stĂĄ pĂĄ en scene, eller kun er vant til at synge i badet, er du velkommen til at kigge forbi X Factors pop-up casting og fĂĄ en snak med X Factor casterne.

Her kan du komme til pop-up casting:

Næstved (28. april, kl. 13-18)

Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegade 10

4700 Næstved

Sønderborg (3. maj, 13-18)

Mejeriet

Løngang 2

6400 Sønderborg

Roskilde (17. maj, 13-18)

Byens Hus

Stændertorvet 1

4000 Roskilde

Holstebro (25. maj, 13-18)

Holstebro Bibliotek

Kirkestræde 13

7500 Holstebro

Nyborg (13. juni, 13-18)

Centralcaféen

Nørregade 6

5800 Nyborg

Alle er velkommen, både solister og grupper – og tag gerne en ven eller et familiemedlem under armen, hvis de også elsker at synge og optræde.

Du skal være fyldt 15 år senest d. 1. januar 2024 for at deltage. Hvis du skal samle lidt mod til at stille op i X Factor bliver de officielle precastings holdt i København og Aarhus i løbet af efteråret.

Du kan tilmelde dig precasting her: https://shortaudition.net/XFactor17

Har du spørgsmål, så skriv til X Factor på xfactor@blu.dk