- Jeg er brun, har sklerose og er biseksuel - og det er fedt

Skulle man lave en liste over minoriteter, ville Ellie Jokar kunne sætte flueben ved mange punkter: Hun er kvindelig komiker, muslim, biseksuel og lider af sklerose. Men alt det er hun glad for, for det giver hende masser af materiale til sit nye standupshow, som hun debuterer med på torsdag i forbindelse med Zulu Comedy Festival.

- Jeg bruger jo alle de her ting rigtig meget som et stærkt redskab og ser det kun som et plus i min hverdag, for det gør mig jo bare til den, jeg er, siger Ellie Jokar.

Blev kaldt gedeskæg og frikadelle
Komikeren, der også rapper, er blandt andet kendt fra satireserien "Det slører stadig". Og det er være sjov, lærte hun i ung alder som et forsvar mod mobning. I skoletiden blev hun blandt andet kaldet gedeskæg og frikadelle, fordi hun så anderledes ud end de andre i klassen.

- Det var, som om det skete fra den ene dag til den anden, at jeg kom ind i klassen efter en sommerferie, og så havde jeg fået overskæg, bakkenbarter, unibrows (sammenvoksede øjenbryn, red.) og var ikke lige som alle de andre, siger Ellie Jokar.

Hurtigt lærte hun komme med en rap, selvironisk replik, før nogle af klassekammeraterne kunne nå at sige noget grimt til hende.

De rappe replikker har dog ofte ført til, at hun kommer til at provokere folk - blandt andet når hun rapper satirisk om burkaer. Men det tager hun roligt.

- Lige meget hvad jeg gør, så vil jeg støde nogen, siger hun.

Zulu Awards

Med Martin Høgsted i front bød TV 2 ZULU endnu en gang velkommen til Danmarks lækreste award-show og fedeste folkefest: ZULU AWARDS 2015.

Se hvem, der blev nomineret, hvem der vandt og alt det sjove fra showet på Zulu Awards Facebookside.