ZULU Comedy Festival

Komiker anbefaler - Valdemar Pustelnik

Valdemar Pustilnik har givet os sine anbefalinger til årets Zulu Comedy Festival.

Zulu Comedy Festival 2016 nærmer sig hastigt, og igen i år har vi fået komikernes varmeste anbefalinger, til hvad man bør opleve under festivalen. 

Valdemar Pustelnik har blandt andet delt sine bedste anbefalinger. Udover at være en rutineret herre på den danske standupscene, har Valdemar især optrådt på engelsk de seneste år - blandt andet i London. Valdemar er også i podcast-branchen hvor han har podcasten, Den Dumme Dumme Quiz.

De tre acts, som han mener, at man ikke skal gå glip af under ZCF2016, kommer her:

Josie Long

Hun er efter min mening en af sjoveste komikere i Europa. Finurlig, hjertelig og fed energi. Det er international comedy på et meget højt niveau. Hende skal man ikke gå glip af.

Trine Munk

Jeg har set optræde Trine flere gange, og hun laver sjov, alternativ komik - det er sjældent i Danmark. Surrealistisk, modigt og kaotisk. Jeg kan virkelig godt lide det.

Specialklassen - Skud fra hoften

Specialklassen er bare pissegode og sammen med Per Vers, så bliver det en rigtig god aften. Impro og freestyle rap er et mix, som er skægt og meget originalt.

Vi anbefaler forresten at se festivalens Previewshow på TV 2 Play, hvis man trænger til et større indtryk af festivalen.