ZULU Comedy Festival

Komiker anbefaler - Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm har givet os sine varmeste anbefalinger til årets Zulu Comedy Festival.

Vi kommer tættere og tættere på september og Zulu Comedy Festival!

I den anledning har vi fået hevet nogle anbefalinger ud af den garvede Nikolaj Stokholm, der blandt andet var vært ved Previewshowet igen i år.

Nikolajs anbefalinger til #ZCF2016 kommer her: 

Kasper Gross og Jonas Mogensen

"Hvis du fredag den 2. sept. befinder dig i Aarhus, synes jeg i høj grad du skal kigge forbi Svalegangen og se Kasper Gross og Jonas Mogensen. Det er to usandsynligt dygtige og sjove herrer, hvis komik bevæger sig på et ekstremt, til tider misundelsværdigt niveau. Det er stand-up i sin fineste form. Men med uforudsigelige pointer. Ja, selv en garvet rotte som jeg, kan sgu blive taget med bukserne nede. Altså over jokesene. Også Sankt Hans aften, men den stak lidt af."

Podcasts

"Jeg vil gerne slå et slag for podcast. Der er virkelig mange sjove og skæve podcast af dygtige mennesker. Ikke mindst i Brian Mørks og Lasse Rimmers podcast-kollektiv LytBar. Podcast er nu også blevet en ret stor live-ting. Ligesom Mads og Monopolet på diverse festivaler, giver det en særlig stemning med et live publikum. Torben Sangild laver tre gange under festivalen Sangilds Samtaler. Som er en dybdegående samtale ind i komikerens værksted. En forståelse for, hvordan den enkelte komiker arbejder. Så er du giga-fan af komik, er det her en fed måde at høre om livet bag vittighederne. Tag din mormor med. For Torben ligner Stauning. Så får hun også en på opleveren."

Hele festivalen

"Min sidste anbefaling er ret bred. For jeg anbefaler faktisk hele festivalen. Du skal gøre, nøjagtig som når du er på Roskilde eller Skanderborg. Du skal shoppe shows. De fleste shows varer maks en time og med en billetpris på under 100kr kan du godt nappe to og så se nogle af de mange gratis open-mikes. Start en aften med at se f.eks. Mark Le Févre på en time, tag bagefter ind og grams på lillemor til Comedy in the Dark, så bliver du smidt ud derfra, fordi du pillede på den forkerte. Så går du hen og hører live-podcast, måske kan aftensmaden også indtages, da Zulu noglegange deler parisertoast ud. Hele aftenen slutter du af, med late-Night open-Mike. Her kan du sidde til langt ud på natten og se, komikere der virkelig giver sig løs og nok også ude af stand til at fører motorkøretøj."

ZCF på de sociale medier

Her kan du følge ZCF på de sociale medier:

  • Facebook: https://www.facebook.com/comedyfestival/
  • Twitter: https://twitter.com/ZCF2016
  • Instagram: https://www.instagram.com/zcf2016/

Zulu Comedy Festival 2016 løber fra 1.-13. september.