ZULU Comedy Festival

Komiker anbefaler - Jonas Mogensen

Jonas Mogensen har givet os sine anbefalinger til årets Zulu Comedy Festival.

Vi rykker hele tiden tættere på september og Zulu Comedy Festival 2016!

Vi har nu fået Jonas Mogensens stærkeste festivalsanbefalinger i hænderne. Jonas Mogensen vandt Talentprisen ved sidste års Zulu Comedy Galla, og i år er han endnu engang aktuel under festivalen, da han har et show sammen med sin faste comedy-partner, Kasper Gross.

Jonas' anbefalinger til #ZCF2016 kommer her: 

Masut og Haiya - Masoud Vahedi og Haija Reyes  

"Det ser så nemt ud når Masoud optræder. Han stiller sig op på en scene, begynder at snakke, og så bliver det sjovt. Og ofte også virkelig interessant. Haija har jeg ikke set lige så meget, men jeg oplevede for nyligt på Grisen, at han er virkelig svær at følge. 

Tag ind og se deres show. De sælger det alt for billigt."

Testshow med Warberg 

"Selvom Warberg ikke behøver min anbefaling, vil jeg alligevel opfordre folk, til at købe billet til hans testshow. Man skylder sig selv, at se Warberg på en lille scene, på de aftener hvor han er mest eksperimenterende med sit materiale."

Ældre end nogenside før - Frederik Rosgaard

"Rosgaard er en rigtig historiefortæller, og hvis der er noget, der får mig til at grine oprigtigt helt nede fra mavsen, så er det en scene fra Rosgaards liv. Jeg har altid tænkt, at hans stil ville egne sig virkelig godt til de længere distancer. Glæder mig derfor meget, til at se hvad han får ud af en fuld time."

Zulu Comedy Festival varer fra 1.-11. september, og man kan finde alle shows og komikere i vores app, "ZCF2016".