ZULU Comedy Festival

Komiker anbefaler - Torben Chris

Torben Chris er den næste komiker i rækken, der har anbefalinger til festivalen.

Der er nu kun en uge til ZULU Comedy Festival 2016 begynder! Vi kan lige præcis nå et par show-anbefalinger mere.

Seneste tre anbefalinger kommer fra Torben Chris. Han er selv aktuel under festivalen med "Mens Room 3 - Work in progress", og "Det Uaktuelle Show", hvor komikerne laver deres forældede, udgåede materiale igen. Sidst men ikke mindst, kan man også se Torbens roste onemanshow, Jydelogik, på TV 2 Zulu under festivalen. Det er d. 2. september.

Torben Chris' tre største anbefalinger til festivalen kommer her:

Jonas Mogensen og Kasper Gross

Jeg vil anbefale folk i Århus at se Jonas Mogensen og Kasper Gross. To latterligt sjove komikere, der virkelig er på vej frem i verden.

Comedy Quizen

Sande Comedy-nørder vil nok have en fest hos Comedy Quizen, hvor man på en sjov måde kan få indblik i det utal af anekdoter, der hober sig op, når folk, der lever af at fortæller om deres dumheder konstant er på landevejen.

Henrik Løjmand

Sidste anbefaling er Henrik Løjmands første one man show Irritationsmomenter. Henrik er undergrund, men voldsom sjov. Og nok den eneste komiker i Danmark, der er mere rasende end mig. (Det er naturligvis fordi jeg er en beskeden jyde, at jeg på ingen måde kunne finde på at anbefale mit eget one man show "Jydelogik", der sendes på Zulu fredag den 2.)

Hvis du mangler et fuldt overblik over festivalen, så anbefales det på det kraftigste, at du henter vores app. Den er lige her:

Android: http://bit.ly/ZCF2016ANDROID

Apple: http://bit.ly/ZCF2016APPL