Komiker bryder tabu: Mødte kæresten på Tinder

16x9
Thomas Warberg Foto: Camilla Rønde / TV 2

Se Zulu Comedy Festival Shows på TV 2 PLAY

Komikeren Thomas Warberg valgte at se stort på eventuelle pinligheder og tabuer, da han skulle fortælle, hvor han havde fundet sin kæreste Amalie Kubach. 

Parret, der ankom sammen på rød løber til Zulu Comedy Galla torsdag, mødte hinanden på en meget omdiskuteret og populær app. 

- Vi mødtes faktisk på Tinder. Det er meget tabubelagt at sige, men sandheden er, at cirka 80 procent af de folk, der er her i dag, har mødt hinanden der, sagde den 30-årige komiker, der blandt andet er kendt fra showet 'Live fra Bremen'. 

- Jeg hverken ryger eller drikker, jeg er tørlagt alkoholiker og har været det i flere år, så det er svært at møde piger, hvis ikke man bare skal stå på cykelstien og råbe efter dem, sagde han med et glimt et øjet. 

"Den sjoveste person jeg kender"
Amalie Kubach fortæller, at hun er glad for mænd med humor og godt vidste, hvem Thomas Warberg var, da hun fandt ham på Tinder, og derfor tog hun med på date. 

- Så sagde hun, at hun ikke kunne lide 'Live fra Bremen', og så blev jeg sur. Men det var faktisk meget fint, at hun sagde sin mening, fortalte komikeren grinende. Han afslørede samtidig, at hun er den sjoveste person, han kender. 

Thomas Warberg er bestemt ikke et ukendt ansigt til Zulu Comedy Galla. I 2010 vandt han Zulu Talentpris og en præmie på 100.000 kroner, og året efter skulle han traditionen tro optræde ved showet. 

Torsdag aften gik Talent-prisen til komikeren Jonas Mogensen, mens Christian Fuhlendorff vandt prisen som Årets Komiker.

Du kan se 'Zulu Comedy Galla på TV 2 ZULU fra kl. 20.15 søndag aften