Fem ZULU Awards-øjeblikke der aldrig sker igen

Du slipper ikke ud af denne her artikel, før du er blevet 10% gladere.

Siden ZULU Awards blev afholdt første gang i 2002, er der løbet meget vand gennem ZULU-møllen. Vi har fundet nogle klip, som fortjener et gensyn – mest af alt fordi vi regner med, at de aldrig sker igen.

”Casper og Danmarks stærkeste kvinde overrækker pris”

I 2007 var det en ung Jonatan Spang der var vært for ZULU Awards, og her skulle Casper Christensen overrække en pris. Casper indtog scenen sammen med Danmarks stærkeste kvinde, og poserede pĂĄ professionel vis, som man jo gør, nĂĄr man overrækker en pris med Danmarks stærkeste kvinde. En stor grund til at det ikke sker igen, er at Casper Christensen sammen med sin Klovn-kollega, Frank Hvam, har sat nye rammer for, hvor meget tøj man skal smide, før det virker vanvittigt. Se hele klippet nedenfor.

I 2007 troppede Casper C. op med Danmarks stærkeste kvinde, da han skulle overrække en pris til ZULU Awards.

”Nik og Ras crasher festen”

I 2012 var det Linda P., der styrede ZULU Awards-begivenhederne. På aftenen ankom popduoen Nik og Ras som vaskeægte rockstars og lagde ZULU Awards ned. Bogstavelig talt. Den ekstremt hypede og succesrige duo gik dog i opløsning kort efter denne koncert, og derfor må vi indse, at udsigterne til et lignende moment ved en fremtidig ZULU Awards ser lange ud. Se hele deres optræden nedenfor, hvor Burhan G også spiller en vigtig rolle.

I 2012 troppede Nik og Ras op i vanlig rockstjernestil.

”Linda P. dræber ZULUs chef”

Samme ĂĄr som Nik og Ras optrĂĄdte med deres heftige ”Fugt i fundamentet”, skete der ogsĂĄ andre bemærkelsesværdige begivenheder. En af dem var da værten, Linda P., slog ZULUs kanalchef ihjel. Det kommer ikke til at ske igen, da vores sikkerhedsforanstaltninger er skruet i vejret siden 2012. Se hele klippet nedenfor.

Mange vanvittige ting er sket til ZULU Awards gennem tiden.

”Magnus Millang hylder René Dif”

I 2009 var det tryllekunstneren Rune Klan, der var vært. Han havde en frisk, ung reporter i marken, som de færreste kendte dengang, der pĂĄ vegne af  ZULU skulle overrakte en trøsteaward til Rene Dif. Det kommer med al sandsynlighed ikke til at ske igen, for reporteren er nu kendt som Magnus Millang, og i dag laver RenĂ© Dif eftersigende mere mad end musik. Se hele indslaget nedenfor.

I 2009 var Magnus Millang i marken for at overrække en trøsteaward til René Dif

”Nikolaj Lie Kaas holder forkerte takketaler”

I 2013 foregik ZULU Awards pĂĄ Christinia, og det var Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad, der var værter. Nikolaj Lie Kaas vandt en ZULU Award for sit værtskab ved ZULU Comedy Galla, men der skete en form for kommunikationsbrist, da han gik op for at holde takketalen. Det kommer aldrig til at ske igen, fordi det slet ikke er realistisk at takke sĂĄ mange forkerte, som Nikolaj Lie Kaas præsterede at gøre. Se hele klippet nedenfor.

ZULU Awards 2013

ZULU Awards 2017 blev afholdt på Oslobåden torsdag d. 2. februar, og showet bliver sendt søndag aften kl. 20:25.